|CheckList WalimatuUrus|

Asssalamualaikum, Hello, Bonjour, Annyeonghaseo, & Konnichiwa! . And follow Me if you like My blog. Leave your footprint on My chatbox ^^ & Hate My blog? Please, click Here


Sekarang , Cik Adda Isteri Awak !

Assalamualaikum wbt . 

Ha, ni nak story morry sikit pasal persiapan akad kita. Kita dah jadi ISTERI dia. Dialah yang sudi terima serba kurang diri ini. Yang berani masuk meminang dan jadikan Cik Adda ni isteri dia. Ehh Ehh, Puan Adda dah. 8 october tahun ni birthdays terakhir kita berstatus TUNANG ORANG. Cik Adda tunang 31 Januari 2014, haa ni sakit hati sikit ni pasal persiapan pertunangan. Lagi sehari ke dua hari nak bertunang baru Cik Adda tahu. Kejam takk dia, tskkkkk ! -,- Cik Adda terkejar sana sini nak cari barang hantaran, baju nak tunang, & make up. Kelam kabut sangat rasa macam nak MENAGIS hokeeey ! Yang dia , boleh buat muka selenger and senyum senyum macam kera busuk. Geram je , tapi Alhamdullillah Allah permudahkan segala urusan. Semua berjalan dengan lancar tapi tetap ada cacat cela sikit. Takda manusia yang sempurnakan. Ni Cik Adda nak tunjuk gambar sikit & promote promote sikit lah. & 10 october Cik Adda SAH jadi ISTERI dia dengan sekali LAFAS. 


Ni masa Cik Adda bertunang 31 January 2014 



Baju agak ketat. Haha. Maklumlah tunang mengejutt gituss ! Cincin kita pun ketat sikit. Haha. Problem-2. Make up pun OVER gilaaaaass, make up mengejutkan . Sampai rasa muka macam berat sangat. Hantaran? Alhamdullilah. My Lovely Aunty Suzila tolong buatkan. Cantikkan. Kalau nak boleh hubungi Cik Adda kat wechat (inlove-wanda). Harga murah dan berpatutan & Cik Adda sangat sangat & tersangat berpuas hati dengan hantaran. Kedai Aunty Cik Adda kat Sri Rampai, wangsa maju. Creatif Collection taksilap. Dalam memang takmenarik sangat. Tapi korang sendiri tengoklah hasil diaa. Nahhhhhh ! K E L A S gituu ~ 


Ni masa Cik Adda akad nikah 10 october 2014 . 


-Suami Cik Adda : atas sampai bawah semua dia bagi Aunty dia sattle kan. Biasalah nama pun lelaki kan. Kalau boleh semua nak senang je. 

-Cik Adda : 
Tudung & baju nikah beli siap kat Carefour ampang rm350.00 by Sara Anne. 
Bunga tangan rm60 by Aunty Cik Adda yang terletak di Sri Rampai, wangsa maju. 
Kasut by Nose . 
Make up by Me ( sendiri ) 
Fondation by Miss Rose. Blusher by Miss Rose. Maskara by Relian. Lipstik by Kiss Proff. Pure Concealer by Maybelline. Eyebrow by Obuse. Bedak by Bedak Arab & Bedak by Miyami. & lens pakai buang. 

- Save hokeey ! 

Ni hantaran yang Cik Adda nakkan. :') Cincin by Wah Can






Photographer By SomeGroup. Cantikkan. Kalau nak gunakan khimat dorang korang boleh contact Cik Adda kat WeChat (inlove-wanda). Cantikkkkkkkk kann gambar yang dorang ambik. Harga berpatutan sangat. Dorang masih baru tapi gambar dorang GEMPAK ! Supportlahh k? :) Btw. Thankss Babe! 

Post , 
By Me . 

7 comments:

  1. Asalam..tahniah puan adda..cantik baju nikah,feveret color khaty tue..ngeee
    semoga kekal hingga akhir hayat...

    ReplyDelete
  2. Tahniah...Cik Adda
    Moga kekal hingga hujung nyawa :)

    ReplyDelete
  3. comelnyer cik adda. hihihihi. tahniah dah jadi isteri orang. semoga kekal ke anak cucu. :)

    ReplyDelete
  4. congrate dear....best x jadi isteri? hehe

    ReplyDelete
  5. comelnyee color. Nampak sweet situ. nadia suke color camni.
    btw, congrats cik adda. Nadia follow cik adda okey.

    ReplyDelete
  6. Salam...Singgah sini...Tahniah Cik Adda...selamat menempuh alam rumahtangga...

    ReplyDelete
  7. Tahniah Cik Adda. Moga kekal hingga Jannah, insyaAllah ;)

    ReplyDelete

TerimaKasih sebab sudi meluah rasa :
Adda hargaii :) walau adda takreply kadang-kadang..
Do Money Click HERE