|CheckList WalimatuUrus|

Asssalamualaikum, Hello, Bonjour, Annyeonghaseo, & Konnichiwa! . And follow Me if you like My blog. Leave your footprint on My chatbox ^^ & Hate My blog? Please, click H E R E


KINS & KATS GLOW SERUM

Serum

Water based -serum bukan berasaskan minyak 
Mencerahkan kulit
Memberikan kesan glowing
Mematikan jerawat
Memudarkan parut jerawat
Mengecilkan pori



Kkm approval









 Tapi apa fungsi GLOW SERUM ni??
.
.
NI ADALAH FUNGSI KINS & KATS GLOW SERUM ! BACA SAMPAI HABIS NAK CANTIK JANGAN MALAS TAU
✔️ Glow serum mampu menghilangkan jerawat
✔️ Glow serum juga mampu menghilangkan jeragat
✔️ Glow serum mampu juga menghilangkan parut di muka
✔️ Glow serum mencerahkan kulit
✔️ Glow serum tidak melekit & menegangkan kulit
✔️ Glow serum memberikan effect glowing
✔️ Glow serum selamat digunakan
✔️ Glow serum harga mampu beli, repeat!





WAKTU YANG TEPAT ?

Ada masih tertanya tanya bila nak pakai serum ? Waktu bila yang paling bagus dan tepat untuk pakai serum? Nak kena cuci muka tak sebelum pakai? Ssoalan biasa tu selalu orang tanya. Okay senang je. 


- Serum seelok eloknya di pakai 2 kali sehari, tak kesahlah waktu siang atau malam. Kalau waktu siang tu lepas mandi dalam 5minit camtu pakai lah serum, kalau duduk rumah je boleh je nak pakai sebab serum KINS & KATS ni sangat sangat cepat menyerap  dan paling best wangi . 
Kalau malam pulak lagi bagus pakai sebelum tidur. Sebab waktu tu muka kita nak rehat. Otak kita pun nak rehatkan. Bagus pakai selepas muka dah cuci, dah pakai toner semua baru pakai serum baru lena sedar sedar esok makin gebu gittuw . XD

Serum ni bagus pakai sebelum tepek moisturiser  & selepas cuci dengan toner. Kalau tak pakai toner lepas cuci muka tu bagi muka kering dulu then apply lah. Ratakan satu muka, biar kering baru pakai skincare routine awak awak tu ye. 




Ni Kita punya sendiri


No comments:

Blog archive

Copyright © 2011 AddaAbdullah - All Rights Reserved - Template by Adda Abdullah