|CheckList WalimatuUrus|

Asssalamualaikum, Hello, Bonjour, Annyeonghaseo, & Konnichiwa! . And follow Me if you like My blog. Leave your footprint on My chatbox ^^ & Hate My blog? Please, click Here


Seronok Ke Duduk Rumah Takde Duit ?

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera .,

Berhabuks dah blog Adda ni.  Dah lama nauu terbiar tanpaa jagaan gituuw. Banyak benda jadi selama takaktif ni. Tengok dorangg makin membesar depan mata sangat memuaskanhati. Walaupun kekadangg hilang sabar , dan kekadang stress sangat dan sesangat memerlukan"ME TIME". Tapi jadi ibu ni mana boleh selfish tinggalkan anak katrumah bawah jagaan orang lain. Bukan takpercaya ,cuma simptom ibu ibu ni lain macam. Lainlah kalau memang jenis suka hidup bebas tanpa anak.

Okay berbalik pada tajuk asal. Seronok kebila duduk rumah jaga anak 24jam hari hari tanpa rehat dan duit ? seronok. Memang seronok bila jaga anak sendiri,membesar depan mata. Hari hari dorang belajar benda baru. Macam macam akal, macam macam benda dorang selongkar. Kakak lagilah. Tunggu dye bercakap je sekarang. Takterang lagi dye bercakap, tapitah bahasa apa bila datang dye pujnya membebel. Adda?Gelak jela. HAHA. Adik baru dapat kakimasa umur 1Tahun 2Bulan haritu. Pergh , ni lagikkkklah hebatt nau. SEMUA benda dye kutip, semua benda dye gigit & semua benda dye main. Adda jerit arh macam nak terkeluar anak tekak. Dye ? buat relaxx jer.

Dan tersangat takbest bila duduk rumah dan takde duit. Teringin jangan kata nak. Tapi taktahu nakbuat ape. Otak macam macam bisnes fikir  Tapi ,habuk takjalan. Bila tengok orang lain senang dapat job padahal duduk rumah je pun.  Lagilah terasa cemburu. Tapi tulah salah sendiri. Dorang rajin. Update blog, cari job semua.   Kita redha jela. Haha. Daaaa ///////  

No comments:

Post a Comment

TerimaKasih sebab sudi meluah rasa :
Adda hargaii :) walau adda takreply kadang-kadang..
Do Money Click HERE