|CheckList WalimatuUrus|

Asssalamualaikum, Hello, Bonjour, Annyeonghaseo, & Konnichiwa! . And follow Me if you like My blog. Leave your footprint on My chatbox ^^ & Hate My blog? Please, click Here


Cantik berseri dengan CLINICELL Oral Skincare .

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua ,

Sebelum nak buat rumusan panjang lebar saya nak bagitahu . Ini Misi CLINICELL .

“Membantu seramai yang mungkin pengguna dengan nilai positif, keberkesanan dan penyembuhan oleh nutrisi sumber semulajadi untuk Kecantikan & Kesihatan - CLINICELL.”

*lihat ni testimoni dari saya sendiri .

Mengandungi 15 sachet

Agak lama rasanya tak update blog ni dan sebuk join GA walaupun tak ada rezeki nak menang , hee . Okayokay berbalik pada topik asal. Sebenar-benarnya nak bagitahu korang semua mengenai satu produk baru di Malaysia yang baru diperkenalkan pada 15 November 2013 CLINICELL (Clinicell Oral Skincare – Anti Aging & Whitening Essence) dan sedang berkembang pesat dan dipercayai oleh para-2 pengguna termasuklah saya dan mungkin anda jugakan . :)

Macam yang saya katakan tadi produk baru dipasaran dan formulasi termaju menggunakan ekstraks sumber semulajadi yang berkualiti tinggi dan “salah satu molekul Anti Aging yang terhebat” dan mempunyai 13 Vitamin dan 11 Mineral yang diperlukan oleh badan. Menyegarkan, mengembalikan keanjalan dan memutihkan di samping memberikan kelembapan kulit . 
Kenapa kita WAJIB mengambil produk ini :

  • • 6000 kali lebih kuat dari Vitamin C¹
  • • 800 kali lebih kuat dari CoQ10¹
  • • 550 kali lebih kuat dari Vitamin E²
  • • 75 kali lebih kuat dari Alpha lipoic acid¹
  • • 40 kali lebih kuat dari Beta Carotene³


See ~ yang ada dalam Clinicell sangat membantu orang yang ada masalah .




*Boleh baca dalam gambar :)


*See dan bagi sesetengah orang dia akan mengeluar jerawat dengan banyak dan akan pulih lebih elok selepas itu. So jangan ragu-ragu menggunakannya .


Khasiatnya :
  • • Anti Penuaan
  • • Menggalakkan penghasilan semula kolagen dalam badan
  • • Memutihkan kulit
  • • Meremajakan kulit
  • • Menganjalkan kulit
  • • Melindungi dari sinaran UV
  • • Melembapkan kulit
  • • Mengurangkan kedutan dan garis – garis halus
  • • Mengurangkan jeragat kulit dan jerawat
  • • Menyihatkan badan
  • • Membantu menguatkan rambut
  • • Mengurangkan masalah sakit sendi dan otot
  • • Menguatkan kuku rapuh
  • • Mengeluarkan toksin dalam badan
  • • Membantu mencegah penyakit Kanser dan juga penyakit lain yang berhubung kait dengan sel seperti Parkinson dan Strok
  • Jadual Penggunaan :) 
  • Disyorkan di ambil 1 paket sebelum waktu tidur dan perlu di amalkan setiap hari kerana proses penuaan dan degeneratif adalah berterusan. Kesan yang akan di perolehi oleh setiap orang juga berbeza kerana 
  • setiap orang mempunyai kadar metabolisma, berat badan, warna kulit dan gaya hidup yang berbeza.


*Yang tersangat lah penting produk ini HALAL dan di SAH kan so jangan ragu-ragu untuk menjadi pengguna produk Clinicell

Untuk keterangan lanjut dan ingin mengetahui lebih banyak lagi tentang Produk CLINICELL Oral Skincare ini boleh layari website CLINICELL. Bagi yang ingin menjadi salah satu Rakan Niaga atau Stokis, Pengedar dan Dropship Agent (menjana pendapatan sampingan yang memberi pulangan yang tinggi ) boleh juga menghubungi Hotline 03 - 41618199 . Berminat juga untuk mencuba bolehlah membuat pembelian secara online dengan harga promosi untuk WM RM120 dan EM RM 135 sekotak (Harga sebenar : WM : RM 145 EM : RM 160). Pembelian secara pakej juga ada di sediakan. Shaker akan diberikan secara percuma dan penghantaran juga adalah percuma untuk Semenanjung, Sabah dan Sarawak.







1 comment:

  1. Assalamu'alaikum.. Saya dtg blogwalking..
    Jemput join GA saya ya..
    http://providenetwork.com/giveaway-mudah-di-providenetwork-com_tonton-video-menang-wang-tunai/

    ReplyDelete

TerimaKasih sebab sudi meluah rasa :
Adda hargaii :) walau adda takreply kadang-kadang..
Do Money Click HERE