Always In Love Wanda's
Cik Wanda's;

Tutorial : Cara-cara download blogskins

Assalamualaikum & salam satu malaysia :) 
Macam mana nak download blogskins ? haa , see kat bawah ni okey . 
Apa itu blogskins ? 
Blogskin adalah blog yang sedia ada. Cuma kita perlu edit apa yang patut dan JANGAN DELETE credit okey. Kenapa ? Sebab kesian dekat orang yang buat tu. Letih-letih dia buat korang senang-senang je delete credit ! okeyy mulaa .. 

1.Click SINI

2.Kalau korang nak pilih lain tekan dekat yang ada anak panah tuh. okey.
3.Macam Vy , vy pilih yang ni.



4.Than click Blogger Main pastu dia download terus . *tunggu beberapa minit
5.Selepas download tu dia akan keluar macam bawah ni.



6. Nampakkan note tu. Copy semua dan pastekan dekat blog korang okey.



.

Posted at 09:04 | 0 Comment InLove

---------------KumpulDuitRaya------------------
HelpI
helpII
helpIII
------------------------------------------------
say hai
Instagram
WeChatId= Inlove-wanda
Email= wandastory1402@gmail.com
Daisypath Anniversary tickers
|ClickClick|


Navigation
About / Linkies
Tutorial / Tips
Islam / Kesihatan
Penjagaan / Perkahwinan
Entries


Si Memahami :)



BLogList

- END -