|CheckList WalimatuUrus|

Asssalamualaikum, Hello, Bonjour, Annyeonghaseo, & Konnichiwa! . And follow Me if you like My blog. Leave your footprint on My chatbox ^^ & Hate My blog? Please, click Here


Tutorial : Cara-cara download blogskins


Assalamualaikum & salam satu malaysia :) 
Macam mana nak download blogskins ? haa , see kat bawah ni okey . 
Apa itu blogskins ? 
Blogskin adalah blog yang sedia ada. Cuma kita perlu edit apa yang patut dan JANGAN DELETE credit okey. Kenapa ? Sebab kesian dekat orang yang buat tu. Letih-letih dia buat korang senang-senang je delete credit ! okeyy mulaa .. 

1.Click SINI

2.Kalau korang nak pilih lain tekan dekat yang ada anak panah tuh. okey.
3.Macam Vy , vy pilih yang ni.



4.Than click Blogger Main pastu dia download terus . *tunggu beberapa minit
5.Selepas download tu dia akan keluar macam bawah ni.



6. Nampakkan note tu. Copy semua dan pastekan dekat blog korang okey.



.

No comments:

Post a Comment

TerimaKasih sebab sudi meluah rasa :
Adda hargaii :) walau adda takreply kadang-kadang..
Do Money Click HERE