|CheckList WalimatuUrus|

Asssalamualaikum, Hello, Bonjour, Annyeonghaseo, & Konnichiwa! . And follow Me if you like My blog. Leave your footprint on My chatbox ^^ & Hate My blog? Please, click Here


Segmen Blogger Paling Cool

Assalamualaikum . Alhamdulillah , semalam berlangsung pencarian sponsor , ramai juga , tapi ninaa terpaksa tapis beberapa orang sebab kalau boleh tak nak banyak syarat sangat kan . So . sementara menunggu Simple Giveaway yang akan tamat pada 18 Mei ini , Ninaa nak buat satu segmen , seminggu sahaja ^^
Syarat-Syaratnya ialah :
  1. Follow Blog Sponsor --> CikAkma , FatinSyaheera , Hidayah , Mimi
  2. Like --> 
  3. Follow Sini -->
  4. Buat satu entry dengan tajuk "Segmen Blogger Paling Cool"
  5. Copy Coding yang telah diberikan dan paste di HTML
  6. Pastekan URL Segmen anda di ruangan komen .
*Kalau tiada Twitter , its ok ^^


Senang je kan syarat nya :) So Hadiah-hadiahnya ialah :

  1. T-Shirt Running Man untuk seorang *saiz M
  2. Topup RM5 untuk 8 orang
  3. Topup RM10 untuk 2 orang
  4. Long Necklace untuk seorang
Lumayan tak hadiah tu ? InsyaAllah , akan ada pertambahan hadiah . Segmen ini tamat pada 11 Mei 2013 . Pemenang akan dimumkan pada hari esoknya . Klik Banner untuk join ^^

15 comments:

  1. Terima kasih sebab join ^^ Good Luck k :)

    ReplyDelete
  2. sesama :) hee . harap luck nihh .

    ReplyDelete
  3. http://jmbelog.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

    ReplyDelete
  4. salam..dr segmen yg sama..good luck.:-)
    http://nurnaa-irah.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html
    >done follow here<

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, dari segmen yg sama :D salam kenal!
    http://supersagaaaa.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum,
    dari segmen yg sama :D
    salam kenal!

    http://fatinhalid.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yang sama :)

    http://i-ezzaen.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

    Good Luck ^^

    ReplyDelete
  8. hai..singgah dari segmen yang sama...good luck oke :)

    http://diebadhie.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

    ReplyDelete
  9. cari segmen sama :)jemput singgah blog .

    http://luvelyhuzzy.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

    ReplyDelete
  10. hye assalamualaikum anis datang dari segmen yg sama :D

    http://studentkecik.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.htm

    ReplyDelete
  11. Hye ! Jom join ni

    http://gadislollipops.blogspot.com/2013/04/segmen-promote-blog-di-facebook.html

    ReplyDelete
  12. hi.. dari segmen yg sme ... http://duniaimpian-saintis.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html done follow you ..

    ReplyDelete
  13. salam ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye... follow sekali tau...heehhe..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

    ReplyDelete
  14. Assalam.. ros dari segmen sama :) datang singgah n follow blog kamu...
    http://rozeath.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

    ReplyDelete
  15. Tahniah ! Sila PM detail anda ^^

    http://neynaproperty.blogspot.com/2013/05/pemenang-segmen-blogger-paling-cool.html

    ReplyDelete

TerimaKasih sebab sudi meluah rasa :
Adda hargaii :) walau adda takreply kadang-kadang..
Do Money Click HERE