|CheckList WalimatuUrus|

Asssalamualaikum, Hello, Bonjour, Annyeonghaseo, & Konnichiwa! . And follow Me if you like My blog. Leave your footprint on My chatbox ^^ & Hate My blog? Please, click Here


Folow Instagram, macam tipu je... kannn

Assalamualaikum wbt,

Saja Adda nk update pepagi ni pasal INSTAGRAM. Rasanya kalau ada GA ni takpayah lah buat follow insta. RUGI k, R U G I!!  Baik buat like page, follow blog,  like gambar. Tu lagi bagus, sebab insta ni sangat kelakar bagi Adda. Boleh dikatakan orang yang follow dalam GA tu sekejap je, lepas tu dia UNFOLLOW balik. Alasan orang follow kita, sebab dia nak kita follow dia. Tapi bila kita dah follow. Dia UNFOLLOW.  Lawakkan. *^O^*. Lagi lagi sekarang dah macam macam ada. Lagilah senang kita tahu, siapa dah UNFOLLOW kita kan. #SALAMSUBUH

Niy haaa......... See.... 

1 comment:

  1. assalamualaikum...apa jenis manusia la bt mcm tu..ada ke elok2 dah follow unfollow balik...semata2 nk suruh kita follow die,,pelik2 manusia jenis ni..sabaq la cik adda..org ni mcm2 jenis..tambah2 dkt ig,mcm2 perangai,tu yg kdang2 nk gelak pn ada nk ckp bangang (maaf bahasa kurang elok) pn ada,tp tu la realiti org kita,kita nk bt media sosial ni nak berkawan n nk tambah kenalan,tp bila dah x fhm konsep tu mmg fail la jwbnya..

    ReplyDelete

TerimaKasih sebab sudi meluah rasa :
Adda hargaii :) walau adda takreply kadang-kadang..
Do Money Click HERE