|CheckList WalimatuUrus|

Asssalamualaikum, Hello, Bonjour, Annyeonghaseo, & Konnichiwa! . And follow Me if you like My blog. Leave your footprint on My chatbox ^^ & Hate My blog? Please, click Here


Tahniah buat diri & baby sebab murah rezeki. (Menang GA)

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera. 


 Alhamdulillah Ya Allah . Dimurahkan rezki tahun ni. Mungkin rezeki baby nak bagi ibu dia rasa menang GA. Kalau tak, susah nak menang walau berusaha. Nama pun rezeki kan. Kadang kadang berpihak pada kita. Kadang kadang tak. Ehh Ehh terpanjang lebar pulak Cik Adda membebel yee. TerimaKasih buat mereka ini & sponser2 cute cute ni. Terima Kasih.




1. Menang dari Giveaway Kawaidesuconcept


(1 Eyeliner/eyebrow concealer pencil + 2 Shiseido Peel Off mask )


2. Menang dari Giveaway ayueidrissayaiday .



 + 1 x Outdoor Photoshoot by Islam (Website


3. Menang dari Giveaway TengkuButang

 

15 comments:

  1. jom join ga ni..

    hadiah rm200 menanti anda!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
  2. Wah tahniah Cik Adda...

    akak pun ada tag awak untuk GA yg sama ngn Syah tag tu ahaks

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    jom2

    ReplyDelete
  3. alhamdullilah.. banyaknyer menang hadiah.. :-)

    ReplyDelete
  4. wah, 3x menang GA eh? tahniah!!! :)

    ReplyDelete
  5. wahh3, tahniahh..murahh rezeki yer, bestnyeeeee, hehehe

    ReplyDelete
  6. Tahniah, murah rezeki. hadiah semua best-best =)

    ReplyDelete
  7. tahniah, adda =)

    fiefi bw sini jap.

    http://blogfiefi.blogspot.my/2015/09/the-bakers-cottage-mooncake-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  8. tahniah.. jom bersegment kembali

    http://diarysofzulnas.blogspot.my/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish_1.html

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah... Murah rezeki..

    ReplyDelete
  10. Rezeki baby..yg GA ayueidris & sayaiday tu saya joint jugak..yang awak menang ni salah satu yang saya aim nak menang..photoshoot..sebab suka..Tapi rezeki saya, menang penginapan The Kabin tu..hehe..Alhamdulillah

    ReplyDelete

TerimaKasih sebab sudi meluah rasa :
Adda hargaii :) walau adda takreply kadang-kadang..
Do Money Click HERE