|CheckList WalimatuUrus|

Asssalamualaikum, Hello, Bonjour, Annyeonghaseo, & Konnichiwa! . And follow Me if you like My blog. Leave your footprint on My chatbox ^^ & Hate My blog? Please, click Here


Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.
click banner


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua
Give Away yang ditunggu tunggu oleh cik en dan sponsar sponsar cik en akan bermula pada 1/10/2015 sehingga 30/10/2015
Hadiah bernilai lebih dari RM 1000 boleh dimenangi dengan penyertaan 18 sponsar untuk 28 orang peserta yang bertuah. Mungkin anda salah seorangnnya. Jadi apa tunggu lagi, mari mencuba dengan join Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 ini dengan syarat yang sangat mudah.
Kalau sertai Insyallah rezeki itu ada, Kalau tidak sertai sudah tentu rezekinya tiada
Ini syarat yang perlu untuk menjadikan rezeki itu jadi kenyataan


1. Buat satu entry bertajuk " Giveaway Nurfuzie Dot Com #1"

2. Follow dan like semua sponsar dibawah ini dan copy html dan paste di HTML entri korang :

Follow Blog
Nurfuzie , Julia Jamaludin , Lisa Hlovate , Along , MrsYatie , KhalidKyle , Shad , Nona , Farah , Athirah Diyana , Ejulz , Addin , Nik Ainaa , KawaidesuConcept , Emy Amelia , Irrayyan , Sporting Mummy , SayidahNapisah

Follow Instagram
Nurfuzie , Lisa Hlovate , Along , Shad , KhalidKyle , Athirah Diyana , Ejulz , Nik Ainaa , KawaidesuConcept , Nona , Emy Amelia , Marsha farprettybylh

Follow Twitter


Follow Google+


Masukkan Dalam Bloglist
Farah , MrsYatie , Addin , Irrayyan , SayidahNapisah

Fanpage

Nurfuzie.com
Along Maisuri
Shad
Ejulz
Farprettybylh
Kawaidesu Concept
Sayidah Napisah
Emy Amelia
Carehappytips
Jeragat LESS? Seronok
Follow
Cahaya Farah
Irrayan

3. Publish dan letakkan link entri tersebut di komen entri Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 sahaja

Tarikh Give away ini bermula 1/10/2015 sehingga 30/10/2015.

24 comments:

  1. Assalamualaikum, done checking dan terima kasih join. Cik en nak mintak tolong sedikit, boleh tak copy paste semula html sebab ada link yg broken.. maaf..
    GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama. selamat berjaya

    http://inspiritofdays.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

    ReplyDelete
  3. JOM JOIN GA NI.RM200 MENANTI ANDA!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
  4. Mimi Singgah Mlm Sini Sambil Lepak2..Dari GA Yg Sama..Jemput Datang Ke BlOG Mimi..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html#.VhPeO-yqqko

    Semoga Berjaya ..Hehe

    ReplyDelete
  5. me tooo, sama gak,join GA ni...also sponsor....
    ALL THE BEST okehhhh

    jom zoom blog nona yg kcik je ni, hehee

    http://nonasani.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

    tQ

    ReplyDelete
  6. salam ukhuwah ... semoga bejaya . nak join juga .

    ReplyDelete
  7. jalan2 sini...(^^,) gud luck...
    ~dari GA yg sama~

    ReplyDelete
  8. Moga Cik Adda berjaya...good luck ya

    ReplyDelete
  9. selamat berhujung minggu semoga berjaya...

    ReplyDelete
  10. Singgah dari GA sama, semoga berjaya :D
    http://www.syahidahfadilah.com/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. BW daripada Sponsor Giveaway Nurfuzie.com


    Artikel TERBARU AM

    Jemput join GA ini juga Giveaway My Birthday Giveaway by Afiqah

    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lambat Pancut)

    HOT ITEM..
    Nak muka putih dan licin?? Sabun PamoArgan adalah jawapanya..
    Nak memikat suami?? LeoRa For Women jawapan yang PASTI..

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
  15. terima kasih support GA bernilai RM 1,000.00 ini =)
    Semoga anda berjaya!

    Blogwalking dari saya, emy (salah seorang penaja giveaway ini)
    Nak semak penyertaan..hihi.. Semoga Berjaya ^_^

    GIVEAWAY RM1K Nak Tamat Dah

    ReplyDelete
  16. Singgah cuci mata sini , sambil tu nak wish all the best ! Semoga dimurahkan rezeki :D

    http://theathra.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

    ReplyDelete
  17. salam..
    Dari segmen Nurfuzie
    http://www.kisahsidairy.com/2015/10/give-away-nurfuzie-dot-com-1-bernilai.html
    Good Luck tau !!

    ReplyDelete
  18. dari ga yg sama
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html ....

    ReplyDelete
  19. salam,saya dtg dri segmen yang sama jom ke blog sya pulk..^^

    http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2015/09/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

    ReplyDelete
  20. Dari giveaway yang sama..jemput join giveaway kita pula yer.. http://mawarberduri4147.blogspot.my/2015/10/giveaway-my-birthday-by-afiqah.html

    ReplyDelete
  21. Cik en datang dari list peserta http://www.nurfuzie.com/2015/10/give-away-nurfuzie-dot-com-1-bernilai.html untuk menunaikan janji untuk bw dan follow blog yang cik en tidak follow. :)

    ReplyDelete

TerimaKasih sebab sudi meluah rasa :
Adda hargaii :) walau adda takreply kadang-kadang..
Do Money Click HERE