|CheckList WalimatuUrus|

Asssalamualaikum, Hello, Bonjour, Annyeonghaseo, & Konnichiwa! . And follow Me if you like My blog. Leave your footprint on My chatbox ^^ & Hate My blog? Please, click Here


Aku. Mom to be. But ......

Assalamualaikum wbt , Dan salam sejahtera ,

 | Hi . Beberapa minggu lepas doc kata kat Adda,  ada kemungkinan baby akan lahir takcukup bulan berdasarkan berat yang akan bertambah dengan ketinggian takmengcukupi. Mungkin 36 minggu. Tapi makin dekat dengan due. Makin takde tanda tanda yang baby nak keluar. Lagi seminggu cukup 40 minggu. Dengan ketinggian yang ada tersangatlah taklarat nak bawak perut ke sana sini. Nak check up tiap tiap minggu lagi. Ini pengorbanan seorang ibu. Ingat nak jadi baby new year 1January. Tapi harini takde tanda. 7hb ada check up lagi. Tapi taktahulah baby ni nak keluar bila.

Dengan kaki dah membengkak. Dengan badan yang mengembang sampai naik 8kg. Itu pun doc kata masih takcukup berat. Padahal dah berat habis ni. Jealouse tengok baby yang dah deliever ni. Due Adda 9January2016 ni. Doakan terbaik untuk Adda & baby. Doakan Adda ye. aaminn :)

5 comments:

  1. be strong adda...moga dimudahkan semuanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. in sha allah. Aamin :') terimakasih .

      Delete
  2. jgn risau la ... ai dulu berat tak cukup juga ... naik pun pyh .... alhamdulillah normal ...
    jgn risau ... bykkan berdoa ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. in sha allah . :) terimakasih sudi singgah

      Delete
  3. semoga semuanya dipermudah kan..jaga diri baik2..


    jemput Join GA di blog saya

    *Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama

    *Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua

    *Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga

    *Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)

    Trima kasih..

    ReplyDelete

TerimaKasih sebab sudi meluah rasa :
Adda hargaii :) walau adda takreply kadang-kadang..
Do Money Click HERE