|CheckList WalimatuUrus|

Asssalamualaikum, Hello, Bonjour, Annyeonghaseo, & Konnichiwa! . And follow Me if you like My blog. Leave your footprint on My chatbox ^^ & Hate My blog? Please, click Here


Berkorban Demi Anak & Suami

Hey , Assalamualaikum & Salam sejahtera . TerimaKasih sudi singgah blog Adda :)

Shafa Adzraa
(1bulan)


| Berhabukssss belog ni, 7bulan takonline. Rindu sangat ni. Walau tahu takde orang ingat kita ni pun. Hehe , tapi blog ni lah tempat luah, tempat rezeki :). 7 bulan ni sibuk membesarkan anak. Yang sekarang dah pun 7bulan. Harini rindu kat blog.
 
1 bulan pertama memang menguji kesabaran sebagai seorang IBU. Anak taknak tidurlah. Kadang kadang menangis tahan sabar , tahan mengantuk.  Nasib Allah bagi suami yang boleh membantu serba sikit walau dia sibuk cari nafkah Adda dan anak. Rasa skema pulak bila lama sangat tangan ni takmenaip.

Seronok tengok sorang sorang blogger bercinta, bertunang , kahwin & ada yang dah ada anak. Walau taksempat UPDATE bacalah kehidupan dorang seronok travel sana sini, kahwin meriah, anak semangat. Dan alhamdulillah, Adda dapat satu berita yang BAHAGIA dan memeranjatkan diri dan FAMILY. Adda MENGANDUNG lagi. Awal sangat, bukan kena marah dengan NURSE tapi kena GELAK. Doakan Keluarga Adda ye, & anak dalam kandungan ni sihat sampai ke akhir hayat Adda. Byebyee guys, Love you ~

Adda Abdullah,

1 comment:

TerimaKasih sebab sudi meluah rasa :
Adda hargaii :) walau adda takreply kadang-kadang..
Do Money Click HERE