|CheckList WalimatuUrus|

Asssalamualaikum, Hello, Bonjour, Annyeonghaseo, & Konnichiwa! . And follow Me if you like My blog. Leave your footprint on My chatbox ^^ & Hate My blog? Please, click Here


Hadiah sampai. *auuuuu



Assalamualaikum , hello and salam satu Malaysia.
             Alhamdulilah , finaly hadiah sampai. Cute je berbekaskan plastik HelloKitty*auuw. Macam tau-2 je aku suka HelloKitty. Sayang plastik punya pasal. Bukak slow-2 je, hai maklumlah takot mengangu rupa HelloKitty-2 tu. Heh Heh. Aku teruja gila, tapi Mr.Wanda lagi teruja. Bila dapat je barang masa kat pejabat pos, laju je tangan dia nak bukak. Amboi-2 babab nanti taulah. HAHA. Ni lah akibatnya suka bangun lambat semenjak dua menjak ni*cewah,padahal selalukan. HAHA. Kerja senang POSMAN datang rumah,sebab bangun lambat kena pergi ambik sendiri kat Pejabat Pos Cheras. Huh ! Hadiah ni dapat dari GA Tyka and sponsernya dari Shaz Online Butik. Sumpah, cantik sangat kain batik sarawak tu. Comel je. Hee. Cute sangat. Huhuhuh. Rasa sayang nak pakai. Terima Kasih :) In Sha Allah , ade rezeki in sha allah menang lagi. Macam mana pun TerimaKasih sesangat !!
               

No comments:

Post a Comment

TerimaKasih sebab sudi meluah rasa :
Adda hargaii :) walau adda takreply kadang-kadang..
Do Money Click HERE