|CheckList WalimatuUrus|

Asssalamualaikum, Hello, Bonjour, Annyeonghaseo, & Konnichiwa! . And follow Me if you like My blog. Leave your footprint on My chatbox ^^ & Hate My blog? Please, click Here


Mintak LIST PERKAHWINAN dari seorang BLOGGER .

Bismillahirohmanirohim ~ dan Assalamualaikum ppl . 
 
 Hi semua. Hari ni nak feeling-2 sikitlah. Pasal benda-2 berkait rapat dengan WEDDING ni. Usha-2 pelamin. Baju nikah, warna & etc. Nak cuci-2 mata yang yang terberapa bersih ni, alahai sumpah stress bila tengok semua cantik-2 kalau boleh nak semua color tapi tanak colorful nak 1 by 1 boleh tak ? Hee . Eh Cik Wanda dah ter feeling lebih pulop. Hee, biasalah manusia kan suka berangan nak nak macam Cik Wanda ni yang layan JIWANG-2 dan yang paling penting KAKI NOVEL kan. Haruslah kuat berangan sikit kannns ! 
 
See gambar kat atas tu sweet k sweet , and jealousy okay ! hee . Dahlah tinggi , beautiful and handsome okay . Tu namanya sepadan :) sejoli & secocok bersama . Ni yang menarik mata Cik Wanda. Mata Cik Wanda tau , taktahu lah kalau mata awak-2 semua pilihan Cik Wanda ni kurang menarik kan :) Tapi Cik Wanda suka yang macam ni. 
 
 
 
One
 
Two
Three 
Ha , shantek tak ? Hini semua ehsan dari En.Google. Cantik-2 hebat-2 dah pereka perkahwinan Malaysia kan. Tengah sebuk cari-cari gambar ni terjumpa la BLOGGER ni. Dalam blog dia cerita pasal perkahwinan semua bersangkut pautlah. Dan Kak Alya Syaqiera ni lah dah sediakan segala list pasal persiapan perkahwinan. Dari A sampai Z hebatkan tulah Cik Wanda minta kat dia LIST tu tapi taktahulah dia bagi ke tak kann. Uhuukkk :'( mintak-2 dia bagi senang nak check list bagai.

Haaah , rajin pulak dua tiga hari ni Cik Wanda updatekan :D berdebar-2 , takut , dan memang takready lagi. uWaaaaaaa. Terima Kasih singgah.

Yang Meluah,
CikWanda

No comments:

Post a Comment

TerimaKasih sebab sudi meluah rasa :
Adda hargaii :) walau adda takreply kadang-kadang..
Do Money Click HERE