|CheckList WalimatuUrus|

Asssalamualaikum, Hello, Bonjour, Annyeonghaseo, & Konnichiwa! . And follow Me if you like My blog. Leave your footprint on My chatbox ^^ & Hate My blog? Please, click Here


Festival Pengantin 2014




Hi , Assalamualaikum wbt && Morning semua !
Eh , mcm ramai je. Perasaan jau. Opss .



Hari ni nk hupdate sesuka je. Kalau boleh nak mintak Nak bagitahu kat bakal-bakal pengantin. Kalau taksilap Cik Adda. 15hb August 2014 sampai 17hb August 2014 Wedding Festival kat Ampang Point, Ampang. Nak “booking” segala pasal wedding. Nak kongsi-kongsi pendapat ke , boleh kita tukar-tukar pendapat.

Cik Adda, pernahlah juga pergi festival-festival pengantin ni. Memang stress gilaa ! Tengor kiri, kanan, depan, belakang cantik-cantik. Sini orang bagi pakej, sana orang bagi pakej. Sini murah, sana murah. Wow, fining lalat den. Selalunyakan dorang akan buat satu pelamin dekat pameran && dengan beberapa helai baju & kasut. Huiiiii, cantik beb. Tapii kann, kann Cik Wanda ni gemuk pendek ada ke saiz ? Huuu, tak CONFIDENT langsung. Huh. nak nages ~~ tisu please . tsk tsk 

Serius ni, tahu tak kat mana nak cari CATERING yang dekat kawasan Ampang && Photgraphy yang menarik ? Pendapat please …bukan sesaja tapi memang perlu pertolongan korang untuk pengalaman nak buat wedding sendiri. Dari make-up , sanding, doorgift, catering, dewan. Nak simple setakat nak bagitahu orang yang terdekat je. Tanak membazir ~ tapi nak ada kenangan. Boleh ? Pleasee . <3

Yang Nak Ditolong,
Cik Adda


3 comments:

  1. Nak diy untuk weddding tu kena tanya pak cik google. BBL pun kadang2 pergi jugak festival pengantin tuk cari idea.

    ReplyDelete
  2. mama suka tengok festival gini, cantik sangat.

    ReplyDelete
  3. Banyak ilham n idea bila datang festival macam ni..hihi

    ReplyDelete

TerimaKasih sebab sudi meluah rasa :
Adda hargaii :) walau adda takreply kadang-kadang..
Do Money Click HERE