|CheckList WalimatuUrus|

Asssalamualaikum, Hello, Bonjour, Annyeonghaseo, & Konnichiwa! . And follow Me if you like My blog. Leave your footprint on My chatbox ^^ & Hate My blog? Please, click Here


Doakan kawan saya ya. Permudahkan segalanya.

Assalamualaikum wbt ,

me girl cute happy fashion food beautiful summer sky follow sun JJ photooftheday iphoneonly iphonesia instagood picoftheday instamood nofilter instadaily igers picstitch ove instagramhub webstagram bestoftheday tweegram tbt tagsforlikes tflers

Sejak jadi ‘wife’ orang ni makin menjadi jadi malasnya. Yelah ! dengan P1max asik tunjuk perangai CANTIk dia. Huh, sesungguh amat menganggu mood penulisan seperti saya, cewaaaahhh wahhh !. Hah, sejak jadi isteri ni kerja bertambah. Badan pun makin CUN walau dulu sememangnya ‘BAM’ tapi kini more more more and more ‘BAM’, bayangkanlahhhhhhh ehh dahlah kita ni pendek sangat sangat k. Okay tskkkk ! Sedihhh .

Hah , bismillahirohmanirohim.
dua hari lepas tepat pukul 9.15 pagi, mungkin. Kawan selepak saya telah dimasukkan ke Hospital Ampang. Muhammad Hafizz Bin Jumi (mat) 24tahun. Agak kronik, sesuatu yang takdapat langsung dielakkan telah berlaku kat dia. Kesian dia. Sekarang mungkin dia sedang bertarung dengan diri dan perasaan diri sendiri masa lampau sendiri. Orang kata, bila dalam keadaan tak sedarkan diri Allah tunjukkan sesuatu yang kita takut untuk menerima dengan hati, untuk menerima atau melihat setiap dosa yang kita lakukan sungguh perit kan. Sesungguhnya sangat malu bila dihitung atau difikirkan tiap dosa lampau. Sukaarr , kalau diizinkan allah dia selamat. Mungkin dia buta, dan lumpuh separuh badan. Doktor Cuma inject dia bagi tidur, supaya dapat kurangkan kesakitan dia. Doakan dia, Doakan yang terbaik buat. Jasa awak dalam doa amat dihargai.


Walau kita takrapat, taklepak selalu macam kekawan yang lain. Kita tetap kawan dunia akhirat sesame makhluk , sesama islam & sesame hamba Allah swt. Semoga tabah yea mat. Semoga Allah permudahkan urusan awak, kesakitan awak, & kerinduan awak untuk kembali normal. 



YangMeminta,

ShuhadaAbdullah


No comments:

Post a Comment

TerimaKasih sebab sudi meluah rasa :
Adda hargaii :) walau adda takreply kadang-kadang..
Do Money Click HERE