|CheckList WalimatuUrus|

Asssalamualaikum, Hello, Bonjour, Annyeonghaseo, & Konnichiwa! . And follow Me if you like My blog. Leave your footprint on My chatbox ^^ & Hate My blog? Please, click H E R E


TerimaKasih Kasutkaca15.blogspot.com ( Rezki )

Assalamualaikum wbt , 



Harini baru sempat update , sebab baru sihat dari demam. Lepas kita nikah terus demam & harini baru sihat. Mungkin perubahan HORMAN agaknya. Haa, kita nak bagitahu yang Kita menang GA dari Blog Kasutkaca15.blogspot.com . Cantik sangat skirt ni. Hadiah suprise. Tetiba pos laju sampai & bila kita bukak. Kita sangat-2 terpegun. sebab kita taktahu hadiah apa yang akan kita dapat.

TerimaKasih Kasutkaca15..blogspot.com bagi kita menang pada harijadi kita. And hadiah sampai selepas kita akad. Thanks tauuuu . Cantik sangatttttt ! :*

Thanks Kasutkaca15 '
Cik Adda


8 comments:

said...

Wahh tahniah ! Elok ja menang waktu birthday then dapat lepas akad . Haha , kira hadiah akad nikah lahh . Hehe xD btw sis , saya nak tanya . Macam mana nak buat bloglist mcm sis buat ? Yang siap ada hours sekali . Bagi code je pon tak pe :( help me :/

Hajar Shikin said...

memang cantik..sekali pandang mcm burung merak ek corak dia

Atyy Azmi said...

Jemput Join Ya : http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/segmen-pencarian-bloglist-2014.html

Mrs. A said...

Nice.

Pengedar Shaklee Klang said...

Wow bestnye dpt hadiah surprise hehe

Nisa Greennnpanda said...

cntik....

Ziana Eunos said...

tahniah... cantik =)

Unknown said...

cantiknya corak skirt tuu.. bertuah cik adda.. tahniah ye..:)

Blog Archive

Copyright © 2011 AddaAbdullah - All Rights Reserved - Template by Adda Abdullah